Vorige | Volgende
Verkocht

Straatweg 0 ong BREUKELEN

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0346-565090

info@lyannemetz.nl

Omschrijving

Dit bouwkavel, waarop u een vrijstaande villa kunt realiseren, ligt net buiten de dorpskern op een mooie locatie in Kockengen. De woning mag een maximale inhoud hebben van 750 m³ en bijgebouwen mogen tot maximaal 50 m². U kunt als koper zelf bepalen hoe uw villa eruit komt te zien, natuurlijk binnen het geldende bestemmingsplan. Het leidingtracee, onder andere voor riool en elektra, is aan de...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan drukke weg, beschutte ligging, in centrum

Omschrijving

Dit bouwkavel, waarop u een vrijstaande villa kunt realiseren, ligt net buiten de dorpskern op een mooie locatie in Kockengen. De woning mag een maximale inhoud hebben van 750 m³ en bijgebouwen mogen tot maximaal 50 m². U kunt als koper zelf bepalen hoe uw villa eruit komt te zien, natuurlijk binnen het geldende bestemmingsplan. Het leidingtracee, onder andere voor riool en elektra, is aan de straatkant aanwezig (deze kosten zijn reeds door de huidige eigenaar voldaan) en kunnen doorgetrokken worden via de nog aan te leggen brug naar de bouwkavel.

Kockengen, onderdeel van gemeente Stichtse Vecht, ligt prachtig tussen de weilanden in 't Groene Hart van Nederland. Het sfeervolle, karakteristieke dorp heeft een historische schilderachtige dorpskern met aantrekkelijke voorzieningen en winkels. Hier loopt u binnen enkele minuten naar toe. Met de auto bent u binnen een aantal minuten op de rijksweg A2. Utrecht ligt op circa 20 km, Amsterdam op circa 25 km en Schiphol op circa 35 km afstand. NS-station Breukelen ligt op minder dan 5 kilometer en biedt eveneens vele voorzieningen zoals scholen. Op 12 km afstand is Woerden te bereiken (A12).

Natuurlijk en sportief wonen
Aan de Sportweg treft u naast de mooie natuur en wandelpaden die Kockengen biedt, ook (sportieve) voorzieningen, zoals een zwembad, recreatiepark De Koet, sporthal, tennis en badminton.

Bijzonderheden:
- Grondoppervlak 624 m2 (lengte: 32.00 meter x breedte 19.00 meter)
- Volop voorzieningen in de nabije omgeving
- Op 12 km afstand is Woerden te bereiken (A12)
- Dichtbij uitvalswegen naar de grote steden
- Station in Breukelen

Gemeente : Kockengen
Sectie : E
Nummer : 1323
Grootte : circa 624 m2

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
674 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Breukelen-Nijenrode
Sectie
B
Perceel
1737
Oppervlakte
674 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan drukke weg, beschutte ligging, in centrum

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden