Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Straatweg 0 ong BREUKELEN

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Neem contact met ons op

0346-565090

info@lyannemetz.nl

Omschrijving

Unieke kans: bouwkavel van 674 m2 voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. Op een prachtige locatie, in het centrum van het mooie Breukelen ligt deze fraaie bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. Het perceel is circa 17,65 meter breed en circa 37,90 meter lang. Op loopafstand vindt u de gezellige dorpskern met diverse winkels, supermarkt en...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan drukke weg, beschutte ligging, in centrum

Omschrijving

Unieke kans: bouwkavel van 674 m2 voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw.

Op een prachtige locatie, in het centrum van het mooie Breukelen ligt deze fraaie bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. Het perceel is circa 17,65 meter breed en circa 37,90 meter lang. Op loopafstand vindt u de gezellige dorpskern met diverse winkels, supermarkt en restaurantjes.

Aangezien er in het geldende bestemmingsplan 'Breukelen Woongebied', de huidige bestemming van deze kavel tuin is en er geen bouwvlak is opgenomen, is er een VoorOverlegPlan (VOP) bij de gemeente Stichtse Vecht ingediend om de mogelijkheid tot bouwen te onderzoeken. De uitkomst hiervan is, dat de gemeente heeft aangegeven bereid te zijn, in afwijking van het bestemmingsplan, een omgevingsvergunning (bouwvergunning) te verlenen voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw. Hierbij moet voldaan worden aan een aantal standaard voorwaarden (meer info hierover bij ons op kantoor beschikbaar).

Breukelen is een heerlijk dorp dat ligt tussen Amsterdam en Utrecht, aan de mooie rivier de Vecht in. Er zijn allerlei sportgelegenheden zoals een subtropisch zwembad, een tennis- en voetbalvereniging, een roeivereniging en een sportschool. Uiteraard kan er zomers volop genoten worden van de watersport op de prachtige rivier de Vecht met zijn vele schitterende historische 17-eeuwse buitenplaatsen en op de Loosdrechtse en Vinkeveense plassen.
Breukelen biedt u de mogelijkheid om in betrekkelijke rust en in een mooie omgeving, dicht bij de Randstad te wonen.

Breukelen beschikt over een eigen treinstation met directe verbinden met Amsterdam en Utrecht en een uitgebreid openbaar vervoer netwerk van (streek-)bussen.
De A2 en diverse provinciale wegen zijn goed bereikbaar. In circa twintig minuten bent u met de auto vanuit Breukelen in Amsterdam en in circa 10 minuten bereikt u Utrecht.

Breukelen heeft verschillende kleuter- en basisscholen en een openbare scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig-vwo. Ook de universiteit Nijenrode bevindt zich in Breukelen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
674 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Breukelen-Nijenrode
Sectie
B
Perceel
1737
Oppervlakte
674 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan drukke weg, beschutte ligging, in centrum

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Nabijgelegen