Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verkocht

Straatweg 0 ong BREUKELEN

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0346-565090

info@lyannemetz.nl

Omschrijving

Prachtige bouwkavel te koop van 674 m2 midden in het centrum van het mooie Breukelen, geschikt voor het bouwen van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw. Een unieke kans. De kavel is 17,65 meter breed en 37,90 meter diep en is nu nog ingericht als tuin. Op loopafstand bevindt zich het dorpsplein met diverse winkels, supermarkten en restaurants. De bouwkavel heeft een woonbestemming maar er is...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan drukke weg, beschutte ligging, in centrum

Omschrijving

Prachtige bouwkavel te koop van 674 m2 midden in het centrum van het mooie Breukelen, geschikt voor het bouwen van een ruime vrijstaande woning met bijgebouw. Een unieke kans. De kavel is 17,65 meter breed en 37,90 meter diep en is nu nog ingericht als tuin. Op loopafstand bevindt zich het dorpsplein met diverse winkels, supermarkten en restaurants.

De bouwkavel heeft een woonbestemming maar er is op dit moment geen bouwvlak opgenomen. De gemeente Stichtse Vecht, waar Breukelen onderdeel van uitmaakt, heeft door middel van een zogenaamd "Voor Overleg Plan", schriftelijk aangegeven dat zij bereid is om medewerking te verlenen aan de bouw van een woning op deze locatie.
Om de bouw van een woning mogelijk te maken hebben de eigenaren de procedure voor een bestemmingsplan wijziging, met alle bijbehorende onderzoeken, in gang gezet. Op basis van dit nieuwe bestemmingsplan kan de kopende partij vervolgens zelf een specifieke omgevingsvergunning (het concrete bouwplan) bij de gemeente indienen. De verwachting is dat in februari 2019 de procedure voor de wijziging van het bestemmingsplan is afgerond. De normale doorlooptijd voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (het concrete bouwplan) bedraagt 6 weken.

Door het realiseren van een woning op deze kavel verzekerd u zichzelf van woning met zowel privacy vanwege de grootte en ligging van de kavel, maar tegelijkertijd bent u in twee minuten lopen in het centrum van het dorp Breukelen met vele voorzieningen zoals winkels, supermarkten en restaurants met gezellige terrasjes. Ook de verschillende scholen, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand. Het station van Breukelen, met rechtstreekse verbindingen met alle stations van Amsterdam en het CS van Utrecht, ligt op circa tien minuten fietsafstand.

Breukelen is een heerlijk dorp en ligt tussen Amsterdam en Utrecht en het Amsterdam-Rijnkanaal en de rivier de Vecht in. Er zijn allerlei sportgelegenheden zoals een subtropisch zwembad, een tennis- en voetbalvereniging, een roeivereniging en een sportschool. Uiteraard kan er zomers volop genoten worden van de watersport op de prachtige rivier de Vecht met zijn vele schitterende historische 17-eeuwse buitenplaatsen en op de Loosdrechtse en Vinkeveense plassen.

Breukelen heeft verschillende kleuter- en basisscholen en een openbare scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig-vwo. Ook de universiteit Nijenrode bevindt zich in Breukelen. De A2 en de diverse provinciale wegen zijn zeer goed bereikbaar. In circa twintig minuten bent u met de auto vanuit Breukelen in Amsterdam en in circa 10 minuten bereikt u Utrecht. Breukelen biedt u de mogelijkheid om in betrekkelijke rust en in een mooie omgeving, dicht bij de Randstad te wonen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
674 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Breukelen-Nijenrode
Sectie
B
Perceel
1737
Oppervlakte
674 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan drukke weg, beschutte ligging, in centrum

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden