Vorige | Volgende
Verhuurd

Brugstraat 3 BREUKELEN

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0346-565090

info@lyannemetz.nl

Omschrijving

Middenin de oude dorpskern in het centrum van Breukelen bevindt zich deze winkel-/kantoorruimte. Deze ruimte bestaat uit een ruimte op de begane grond. De totale oppervlakte bedraagt circa 98 m2 met een frontbreedte van 9 en biedt naast een royale winkel-kantoorruimte een berging/stookruimte en toiletgroep (separaat v/m). De gemeente Stichtse Vecht is opgebouwd uit Breukelen, Loenen en Maarssen. De...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
98 m²
Opp winkelruimte
98 m²

Omschrijving

Middenin de oude dorpskern in het centrum van Breukelen bevindt zich deze winkel-/kantoorruimte. Deze ruimte bestaat uit een ruimte op de begane grond. De totale oppervlakte bedraagt circa 98 m2 met een frontbreedte van 9 en biedt naast een royale winkel-kantoorruimte een berging/stookruimte en toiletgroep (separaat v/m).

De gemeente Stichtse Vecht is opgebouwd uit Breukelen, Loenen en Maarssen. De Gemeente Breukelen ligt midden in het groene hart van Nederland met veel regionale functies hetgeen blijkt uit o.a. de gevestigde scholen, het NS- en busstation en meerdere kantoren- en bedrijventerreinen aan de snelweg A2. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen.

Maarssen, Loenen aan de Vecht en Breukelen vormen samen de fusie gemeente Stichtse Vecht. Drie duidelijk verschillende plaatsen met een eigen specifieke schoonheid van natuur en landschap. Breukelen is zowel een Vechtstreekgemeente als een Weide-gemeente. Het dorp Breukelen ligt ingeklemd tussen de Vecht en Europa's drukst bevaren kanaal, het Amsterdam - Rijnkanaal, de spoorlijn Amsterdam - Utrecht en de Rijksweg A2.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
98 m²
Opp winkelruimte
98 m²
Perceel
179 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden